Poême

Poême

Eau de Parfum spray

 • Sig alt uden et ord.

  En duft af forførelse og erklæret kærlighed...ud over ordene!
  Den blændende duftnote af blå valmue fra Himalaya i stærk kontrast til den fortryllende duft fra kejserliljen. Hvide blomster blandes med gule blomster...i Poême er hvert ord en blomst, og hver blomst et digt for at udtrykke det, som ikke kan siges.

 • Poême er en orientalsk duft af lys og skygge, der spiller på kontraster. Duftnoterne i Poême, rimfrosne eller solfyldte, blå eller gule, nervøse eller apatiske, danner en poetisk duftfigur.

  De mest værdifulde blomster frigives først: den overdådige og fyldige kejserlilje, en sandblomst med en foruroligende klarhed. Til at opfriske denne gule og sensuelle note anvendes blå valmue fra Himalaya med rimfroststjerner.

  Hjertenoterne af blide blomster, mimose, påskelilje, fresia, rose og vaniljeblomst, hvide og gule blandet sammen, leder tankerne hen på stråleglansen fra en solfyldt have.

  Sprayes på huden med ca. 20 cm afstand, især på de varme steder på kroppen: på indersiden af håndleddet, under øreflippen og i knæhaserne, så du altid efterlader en frisk duft!