Trésor In Love

Trésor In Love

Den nye dameduft

 • For 20 år siden skabte Lancôme en unik parfume, som er blevet en legende inden for den fineste parfumefabrikation: Trésor
  I dag præsenterer Lancôme Trésor In Love og skriver en ny historie om det værdifulde øjeblik, da det hele begyndte; frigjort romantik baseret på blomsternoter…

  Trésor in Love er en kærlighedssang i høj takt, der både er lysende, vibrerende, sensuel og strålende. Heltinden i historien om Trésor in Love udlever sin kærlighed med en forsvarsløs spontanitet. Som de blandede følelser hos en ung, forelsket kvinde, når mødets uendelige blidhed blandes med intense følelser, er Trésor in Love baseret på kontrasterne af en ny og uimodståelig blomsterduft med et stænk nektarin og cedertræ, en karakterfuld rose og strålende jasmin.

  Trésor In Love flakonen er et samlerobjekt med en høj og slank form, der udstråler en helt moderne energi som et koncentrat fra nutiden. En rose i sort satin er bundet om flakonen som en talisman om halsen.

 • Topnoten i Trésor in Love føles som en sorgløs start, en frugtagtig harmoni af pære og nektarin, som man nemt falder for.

  Derefter opdager man i hjertenoten en harmoni af rosen- og jasminblade, en skælven af lette følelser.

  Den skovagtige bundnote har en sløret sensualitet af cedertræ og hvid moskus.

  Et par dråber Trésor in Love duppes på halsen som et elegant og moderne frisk slør, og hjertet fyldes med denne frihed til at elske, som franskmændene kender.