VISIONNAIRE CRESCENDO™

GØR NOGET I DAG SOM DIN HUD VIL TAKKE DIG FOR I MORGEN.

 • Visionnaire Crescendo - Progressive Night Peel

  Lancôme har formuleret en peeling i to faser, der er super enkel at bruge til kvinder, der bevæger sig i overhalingsbanen. Begge formler i Visionnaire Crescendo™ - Progressive Night Peel har en flydende tekstur, der er nem at fordele i et helt ensartet lag, der IKKE skal renses af. Det gør muligheden for at bruge en peelingkur lettere for mange.

  28 dages peeling om natten i 2 trin. Crescendo bruges hver aften på den rene hud som det første skridt i aftenens hudplejerutine efterfulgt af den sædvanlige pleje, øjencreme og natcreme. For at opnå og bevare ultimative resultater på den lange bane kan Visionnaire Crescendo™ bruges op til 6 gange om året. Huden skal blot hvile mindst en måned mellem hver behandling.

 • VISIONNAIRE ADVANCED SKIN CORRECTOR SERUM

  Visionnaire er en multiaktiv anti-age hudplejeserie, der indeholder molekylet LR2412, som er designet til at hjælpe huden med at forbedre dens tekstur og gøre den smukkere. Visionnaire giver øjeblikkeligt huden komfort og dermed fantastiske betingelser for at tage sig ud fra sin bedste side. Visionnaire serum gør huden øjeblikkelig mere blød og smidig.

  Efter 3 dage opleves huden smukkere og mere glat. Efter en flakon opleves huden mere glat, porerne er mindre synlige og hudens tekstur forbedret.

 • Visionnaire Day Cream

  Visionnaire-serien er en multifunktionel hudplejeserie, der indeholder det exceptionelle molekyle LR2412, der er designet til at hjælpe med at forbedre hudens tekstur og gøre den smukkere. Visionnaire Day Cream er en dagcreme med en vidunderlig frisk tekstur - huden synes mere ensartet, mere fyldig og glat med en fin glød.

  Når du peeler huden er det vigtigt at du efterfølgende anvender en dagcreme med spf.

  Dagcremen findes til normal, tør og fedtet hud.

 • VISIONNAIRE NUIT BEAUTY SLEEP PERFECTOR

  Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector, Lancôme’s nye skønhedsprodukt, er aktiv mens du sover. Den hjælper din hud med at forbedre dens udseende og give dig en dejlig fornemmelse, når du vågner.

  De nyeste skønhedstrends fra Asien er pakninger, til at sove med og de har været inspiration til denne unikke og overraskende gele-i-olie formel, der visker tegn på træthed bort på kort tid.

  Plejende og dog let, nærende og alligevel utrolig frisk – en creme der udnytter hudens naturlige evne til at restituere i løbet af natten og hjælper den til et mere afspændt, glat, smidigt og friskere udseende, når du vågner.

 • VISIONNAIRE EYE CREAM

  Visionnaire Eye Cream sætter ind overfor alle de problemer, der er relateret til øjenomgivelserne: rynker, mørke rande og poser. Hydra Blur teknologien kombineret med Visionnaires aktive nøgleingrediens, jasmonisk syre, giver en øjeblikkelig synlig virkning.

  Med en base af silkeblødt pudder bestående af silica og perlit kombineret med blødgørende ingredienser, giver Hydra Blur teknologien en øjeblikkelig optisk effekt. Den giver den lette formel evnen til at opfange og sprede lyset over huden. På den måde sløres skønhedsfejl omkring øjnene og huden får en meget naturlig og fin finish.