LIPGLOSS SOM EN PARISERINDE

Lipgloss var engang kun for amerikanske piger, men er nu veletableret blandt pariserindernes skønheds-must haves.

Franske kvinder er altid på farten, mens de med ekspertviden leder efter de bedste resultater, og de har taget Lancômes lipgloss-kollektion til sig: L’Absolu Gloss Cream & Sheer & Velvet Matte.

LIPGLOSS – MED STIL

Glimmer, glitter og en klistret applikator er fortid. Nu er lipgloss blevet voksen og sofistikeret takket være Lancômes L’Absolu Gloss og dens chikke nuancer. Den virkelige forskel? De tre forskellige lipgloss-finisher fra sheer til creamy til velvety matte.

Som et strejf af perle? Vælg den mere neutrale L’Absolu Gloss Sheer Beige Muse #222 eller den flotte lyserøde Premier Baiser #383. Foretrækker du en fløjsfinish? Prøv den dristige L'Absolu Velvet Matte Rouge Artiste #144 eller den mørkere L’Entracte #181-lipgloss, som Lancôme L’Absolu Rouge-læbestiftfans vil elske.

I METROEN

Har du ikke tid til at lægge en fuld makeup om morgenen? Tag spejlet frem i metroen, og læg et hurtigt lag L’Absolu Gloss Nuit & Jour #202-lipgloss. Den creamy finish er det helt rigtige til et naturligt look på kontoret. Den tynde applikator giver en enkel påføring, uanset situationen. Det er så let og kan gøres på et par minutter, så sagtens kan nå af metroen i tide.

PÅ EN CAFÉ

Pariserne elsker at nyde lidt fred og ro på caféen. De nipper til en espresso, mens de ser på mennesker eller tænker på, hvad der skal ske resten af dagen. Eller råber 'garçon', når de beder om regningen? Og gør dagen festlig for ham med et let lyserødt Pourquoi pas? Sheer #317-lipglosssmil. Vælg din café strategisk, dem fra art deco-tidsperioden har masser af praktiske spejle, så du hurtigt kan påføre din lipgloss!

PÅ GADEN

Har du travlt med at komme fra det ene sted til det andet og har glemt det der lille 'je ne sais quoi'? Et strejf af farve kan pifte ethvert look op, især på vej til et arbejdsmøde eller et mere romantisk rendezvous. Fang dit spejlbillede i et butiksvindue og forkæl dig selv med en sheer L’Absolu Gloss, eller giv dine læber lidt stil med lipglossen med det passende navn: Avec Style Velvet Matte #321. Det er en makeover, der ikke forsinker dig på vej på date.

I SUPERMARKEDET

Nogle vil måske sige, at makeup ikke er nødvendigt, når du køber ind, men det er ingen skade til altid at se bedst muligt ud med et let lag lipgloss, der booster selvtilliden, selv når du handler dine ugentlige dagligvarer. Vælg en diskret creamy nuance som L’Absolu Gloss Rose Caresse Cream #319, eller tag i stedet den klare rød signaturfarve Caprice Cream #132, så du kan sætte indsatsen i vejret i grøntsagsafdelingen.

×