Courtney, Patti, Debbie – alle vores yndlingsmusikere ved, hvordan man bærer øjne, der gør indtryk. Prøv en Paris-inspireret udgave af rockstjerne-skønhed med vores makeuptutorial.

Denne sort- og blå makeuptutorial er som musik for øjnene.

trin 1: Skab en ensartet og mat teint

Påfør Lancôme Advanced Génifique Serum og massér det ind med fingrene for at få hud med glød. Brug derefter øjencremen Advanced Génifique Yeux under øjnene. Dup cremen ind, indtil den er trængt ind.

Påfør den matterende primer La Base Pro på T-zonen for at skabe en mat finish, skjule porerne og forberede huden til makeup. Brug derefter den fuldt dækkende Lancôme Teint Idole Ultra Foundation. Påfør den med en børste for at få din hud til at se fejlfri ud hele dagen. Læg concealeren Teint Idole Camouflage under øjnene for at neutralisere mørke områder. Ton først ind med fingeren og derefter med en børste for et airbrushed resultat.

TRIN 2: Cool og farverig øjenmakeup

Avantgardemakeup kræver et velovervejet øjenlook. Start med den babylyserøde øjenskygge Ombre Hypnôse Mono P20 3 Rose Perlé. Ton den ind over hele øjenlåget, og spred farven ud lige over globelinjen. Brug derefter den champagnefarvede øjenskygge-stick Ombre Hypnôse Stylo 26 Or Rose. Dub den på den inderste øjenkrog for at en pæn glitren, der lyser ansigtet op.

Nu er det tid til nogle overdrevne vipper: Påfør den langtidsholdbare mascara Monsieur Big Waterproof på de øverste og nederste øjenvipper. Du vil have de øverste vipper til at se fjeragtige og naturlige ud, og de nederste klumpede. Brug spidsen af mascarabørsten til at få de nederste vipper til at sidde sammen i klynger. Til sidst skal du tilføje lidt farve: Tag den blå topcoat til vipperne, Lancôme Big Color Lash Top Coat i Fearless Blue, og påfør mascaraen, der ikke tværer ud, på kun de nederste vipper for at give et cool farvestænk.

TRIN 3: Læbestift for at få fyldige læber

Påfør den pæonfarvede lipgloss L’Absolu Rouge 393 Rôse Rose på læberne, og brug så en matchende langtidsholdbar lipliner langs læbekanten for at få dem til at se endnu fyldigere ud.

Det eneste, du mangler nu? En ny kjole.

Anbefalede produkter

Advanced Génifique Serum
Advanced Génifique Yeux
Teint Idole Ultra 24H Foundation
Teint Idole Camouflage
La Base Pro Pore Eraser
Ombre Hypnôse Mono P20 3 Rose Perlé
Ombre Hypnôse Stylo
Monsieur Big Waterproof
Big Color Lash Top Coat in Fearless Blue
L’Absolu Rouge 393 Rôse Rose

×