Spred glæde med Lancôme – vores guide til alle dine julegaver

Leder du efter den perfekte julegave til venner og familie? Lancôme har noget for enhver skønhedsfan på din liste. Få inspiration her!

Når det gælder julegaver, findes der en gavekategori, som man aldrig går galt i byen med. De fleste af os har kvinder i vores liv, som vil blive glade for at få makeup eller for at prøve en ny duft eller hudplejeserie – noget, som de måske ellers ikke selv ville have købt.

Hos Lancôme ved vi, at der er stor glæde i at få såvel som give skønhed, og vi har udvalgt nogle produkter, som kan glæde alle på din liste.

... DUFTSAMLEREN

La Vie Est Belle er en af vores mest ikoniske dufte – et musthave i enhver duftsamling! Giv vores klassiske La Vie est Belle Eau de Parfum eller La Vie est Belle L’Eclat som gave – eller hvorfor ikke La Vie est Belle i limited edition-udgave?

Uanset hvilken duft fra La Vie est Belle-familien du vælger, vil flasken se fantastisk ud i enhver duftconnaisseurs samling!

… LÆBESTIFTSFANS

Vi har alle en mor, søster, tante eller ven, som aldrig er bange for at lyse op i hverdagen med en farverig læbestift. Findes der en mere perfekt julegave end vores L’Absolu Rouge-læbestift? Kan man have for mange læbestifter? Det mener vi ikke – og det gør en sand læbestiftsfan heller ikke!

... PARTYPIGEN

Hvad er den perfekte gave til en, der elsker fest og farver? Hvis du har en partypige i din omgangskreds, kan vi anbefale Teint Idole Ultra Wear for makeup, der holder til at feste natten lang, samt Hypnôse Drama Mascara for dramatiske øjenvipper. Vi anbefaler, at du giver denne gave tidligt i december, så din partypige kan anvende produkterne til alle julens fester!

… Hudplejenørden

Vi kender alle sammen en person, som er en rigtig hudplejenørd – og som er en sand guldgrube af fantastiske hudplejetips. Den perfekte gave til din elskede hudplejenørd er vores Absolue-gavesæt, som indeholder dagcreme, natcreme og øjencreme samt et læbeprodukt fra Lancômes Absolue-serie. For hudplejenørden er en strålende hud den ultimative julegave!

×