Leder du efter de perfekte gaver denne jul?

 Lad Lancôme guide dig til at finde de rigtige duftjulegaver
 til kvinderne i dit liv.

Er det til den klassiske og elegante kvinde?

La Vie Est Belle

La Vie Est Belle Soleil Cristal

Er det til den stærke og uafhængige kvinde?

Idôle

Idôle Aura

Er det til den moderne og sofistikerede kvinde?

Trésor

La Nuit Trésor

Klassiske og elegante kvinder

La Vie est Belle

er til den elegante, frie og feminine kvinde, der ønsker et liv fyldt med lys, lykke og frihed.

La Vie est Belle er en hyldest til livet – en deklaration til verden om et valg og retten til at leve et liv fyldt med skønhed.

La Vie est Belle er elegant blomsterduft bygget op om den ekstremt dyrebare iris og med tasty noter af vanilje, pære og tonkabønne.

La Vie est Belle Soleil Cristal

er til den strålende kvinde, der ønsker at oplyse verden med glæde og lykke og gøre det almindelige til ekstraordinære øjeblikke.

La Vie est Belle Soleil Cristal er en sprudlende blomsterduft med en skøn duftkomposition af mousserende topnoter af mandarin, et forførende hjerte af hvide blomster og en sensuel bund af vanilje og patchouli.

Stærke og uafhængige kvinder

Idôle

er til stærke, frimodige og frygtløse kvinder, der kommer frem i verden på egne betingelser. Idôle er til morgendagens ledere, som tør sigte mod stjernerne og baner vejen for andre.

Idôle er en unik kombination af rose, jasmin og chypre. En ren, strålende duft som fremhæver kvindens udstråling og komplementerer hendes glød.

Idôle Aura

er til succesfulde kvinder, der deler deres succes, energi og erfaringer med andre. Del din succes med andre, fra en kvinde til et fælleskab. Sammen er vi ustoppelige, sammen er vi alle idoler.

Idôle Aura er en ren, strålende og sensuel solduft med et mineralsk touch, der vækker minder om en solvarm hud på en skøn sommerdag. Idôle Aura er solskin på flaske.

Sofistikerede og romantiske kvinder

Trésor

er til kvinder der ønsker en duft til livets mange kostbare øjeblikke. Trésor Eau de Parfum er en blid, romantisk og feminin florientalsk parfume skabt til vor tids afklarede, glade og varme kvinder. Duftens topnote er fersken. Hjertenoten er rose, og bundnoten sandeltræ.

La Nuit Trésor

er til kvinder, der ønsker en elegant, mystisk og sensuel parfume.

Duftens topnoter er litchi og hindbær. Hjertenoten er rose, og bundnoterne kommer fra vild vaniljeorkide, patchouli og papyrus.

Uanset hvilke gaver, som du ender med at putte under træet, så husk på at den største gave som vi kan give hinanden er gaven ved at være sammen

Følg den lysende stjerne og oplev udsigten fra eiffeltårnet

Med Lancôme's augmented reality

Prøv her

×