Teint Idole Ultra Wear

Flydende foundation med SPF 15, der giver en naturlig mat finish. Høj og holdbar dækkeevne

Lancôme Teint Idole Ultra Wear er en foundation med SPF 15, der forener langvarigt hold med ultralet komfort fra morgen til aften. Den giver en fløjlsblød, mat finish uden at virke pudret samt suveræn dækkeevne, der stadig virker naturlig

Colors

007 Beige Rosé

MY SHADE, MY POWER

Vores bedst sælgende flydende foundation, Teint Idole Ultra Wear, fås nu i 40 nuancer, så det er lettere end nogensinde at finde den perfekte nuance til dig.

Tre måder, du kan perfektionere din foundation på

Trin 1: bevare kontrollen

Når du vil bevare kontrollen, er der intet bedre end den flydende foundation Teint Idole Ultra Wear.

Hvorfor? Fordi formlen er baseret på en kombination af ingredienser, der giver mulighed for at finde den nuance, der passer os bedst, takket være 40 forskellige nuancer, der er udviklet til at matche alle teinter, en perfekt finish med ekstremt imponerende dækning og et fejlfrit resultat og uovertruffen komfort i 24 timer.

TRIN 2: Reducer selv de mindste skønhedsfejl...

​​​​​​Det er udfordringen for Teint Idole Ultra Wear Camouflage. Det skal siges, at takket være den smidige formel med en høj koncentration af pigmenter, behersker den alle små skønhedsfejl. Påfør den, hvor der er brug for det, med en finger eller børste for at dække mørke rande, alderspletter, skjolder og ar.

TRIN 3: Forsvar dine unikke træk...

Det er hemmeligheden bag Teint Idole Ultra Wear Stick. Her er grunden: Denne 'on the go'-stick bruges kan bruges over hele ansigtet eller til konturering og skulpterer trækkene og kinderne ved hjælp af kontraster, så ansigtet får mere karakter, når som helst og hvor som helst.

DEN PERFEKTE RUTINE

LifeProof din makeup!


STEP 1: PREP

STEP 2: PRIME

STEP 3: FOUNDATION

STEP 4: SET

STEP 5: SET & FIX

LIFE PROOF

Læs mer

×