Idôle NOW

Idôle Now Eau de Parfum er en ren, strålende og sensuel fortolkning af den klassiske Idôle Eau de Parfum duft. Idôle Now er en blomstrende afhængighed med en strålende duftkomposition af blandt andet rose, orkide og vanilje.

“The time is NOW” 
Slut dig til Idolerne, bliv et Idol og vær med på rejsen for en bedre fremtid.

Idôle Now Eau de Parfum er en ren, strålende og sensuel fortolkning af den klassiske Idôle Eau de Parfum duft. Idôle Now er en blomstrende afhængighed med en strålende duftkomposition af blandt andet rose, orkide og vanilje.

NYTÆNKENDE DUFT
Idôle now inspirerer fremtidens parfumer med en unik forstærket blomsterduft – der blomstrer understøttet af videnskaben.

Rosen genanvendes og er beriget af rosenvand for at reducere spild.
Den engang uopnåelige duft fra malaysisk orkidé er her skabt via headspace for at bevare naturens sjældne blomster. Headspace giver os mulighed for at fange sammensætningen af den naturlige orkidé og derefter gengive dens duft uden skader på blomsten.

Naturlig bæredygtigt dyrket vanilje fra Madagaskar er forstærket med vanillin, som er skabt via bio-teknologi for at reducere anvendelsen af råvarer.

Idôle Now bringer den ikoniske rene og strålende akkord fra den første, klassiske Idôle Eau de Parfum duft tilbage - strålende fra de første noter og understøttet af nye teknikker for, at skabe en rigere, mere dristig blomsterduft.

FLAKONEN
Idôle Now er den nye “power” totem, der repræsenterer lyset fra et nyt daggry. Flakonen er en brændende solopgang, der vokser i intensitet fra top til bund, og giver os mulighed for at handle for forandring og en bedre fremtid “NOW”.
Med den tynde flakon har det været muligt at reducere glasvægten og dets indflydelse på miljøet. Den ydre emballage er FSC-certificeret og dermed støtter Idôle og Lancôme et skovbrug med respekt for mennesket og naturen.

VIL DU TILSLUTTE DIG IDÔLERNE?
En bedre mig, en bedre verden. Når jeg lykkes, lykkes verden med mig og sammen er det tid til, at begynde at bevæge os fremad.

Idôle Now er en blomsterduft, der indkapsler styrken af en generation, der ikke længere beder om forandring. Deres tid er nu eller aldrig. Og NU er denne generation af førende kvinder klar til at legemliggøre denne forandring. En kollektiv forandring, som en ustoppelig bølge, som ingen af dem er klar til at give slip på.

The time is now!

EAN: 3614273927338

  • Idôle Now Eau de Parfum
×