La vie est belle Eau de Parfum Refill

Dette er en genopfyldelig flaske til duften La vie est belle Eau de Parfum fra Lancôme. La vie est belle er en ikonisk, elegant og blomstret parfume. La vie est belle er en deklaration til verden, om at livet er smukt, når du vælger din egen vej til lykke.

THE FRAGRANCE OF HAPPINESS

Lancôme La vie est belle Eau de Parfum er en ikonisk, elegant og blomstret duft – en parfume fuld af omtanke og sjæl og et symbol på glæde og lykke.

- Lancômes bestseller duft kan nu genopfyldes.

La vie est belle er et fransk udtryk, en livsfilosofi og en hyldest til livet. La vie est belle er en overbevisning, en deklaration til verden, om at livet er smukt, når du vælger din egen vej til lykke. Mest af alt er La vie est belle et valg og retten til at leve et liv fyldt med lys, lykke og frihed.

Duften er bygget op om den ekstremt dyrebare iris og med noter fra vanilje, pære og tonkabønne. Jasmin og appelsinblomst oplyser det smukke blomsterhjerte mens pachouli giver dybde til duften.
La vie est belle består af flere bæredygtigt dyrket ingredienser. Iris Pallida er bæredygtigt dyrket i Frankrig, Patchouli på Bali og den vegetabilske alkohol i Frankrig.

FLAKONEN ER NEM AT GENOPFYLDE

Ved at genopfylde din La vie est belle duft er du med til at spare
- 50% af glas forbruget
- 46% af plastik og papforbruget*.

La vie est belle Eau de Parfum Refill kan ikke bruges alene – kun med La vie est belle Eau de Parfum 30, 50, 100 og 150ml flakoner som er genopfyldelige.

* Ved brug af 1 La vie est belle Eau de Parfum 50ml + 1 La vie est belle eau de Parfum Refill 100ml vs 3 x La vie est belle Eau de Parfum 50ml.

EAN: 3614273749381

  • 100 ml
×