La vie est belle Iris Absolu

   En strålende, sofistikeret og sensuel fortolkning af den ikoniske La vie est belle Eau de Parfum.

   HAPPINESS

   HAPPINESS er ikke kun en fornemmelse , det er en ren følelse. En “powerful”, vibrerende og universel styrke i konstant bevægelse. HAPPINESS er smittende. Den bevæger ubesværet fra den ene person til den næste, og hver gang bliver den mere lysende og “powerful” og forbinder dem sammen.

   NY VANEDANNENDE FORTOLKNING
   La vie est belle Iris Absolu Eau de Parfum er en strålende, sofistikeret og sensuel fortolkning af den ikoniske La vie est belle Eau de Parfum. La vie est belle Iris Absolu er en vanedannende duft med en utrolig høj koncentration af Iris, 10 gange mere iris end den klassiske La vie est belle Eau de Parfum, hvorfor Iris også fremgår i duftens navn for første gang.

   DUFTEN
   La vie est belle Iris Absolu er en strålende blomsterduft med en sofistikeret duftkomposition af frugtige topnoter af mandarin, solfyldt figen akkord blandet med solbærknopper.
   Duftens hjerte består af en generøs blomsterbuket bundet omkring rige noter fra rose og med friskheden fra jasmin, der bringer det lysende og feminine til duften.
   I bundnoterne er Iris overdoseret, for at fremhæve den vanedannende Iris Absolu signatur. Her findes også Patchouli og sensualiteten opløftes af en sandeltræ akkord og den vanedannende gourmand akkord

   FLAKONEN
   La vie est belle flakonen, det ikoniske krystalsmil, er nyfortolket i en moderne og æstetisk udgave. Flakonen har uendelige smil i smilet og symboliserer en glad og fri kvinde. Som et symbol på frihed har flakonen et bånd med to vinger i organza omkring halsen - Frihedens vinger.

   FAMILIEN
   La vie est belle Iris Absolu er en del af La vie est belle famillien. La vie est belle er en overbevisning, en deklaration til verden om at livet er smukt, når du vælger din egen vej til lykke.

   EAN: 3614273922968

   • 50ml
   • 30ml
   • 100ml
   ×