LA NUIT TRÉSOR À LA FOLIE Eau de Parfum

En spændende, intens og sensuel duft

Hver ny fortolkning af Trésor hylder en facet af kærligheden. La Nuit Trésor à la Folie er Lancômes opfordring til at lade sig rive med af forelskelsen og give sig fuldstændig hen. Aimer à la folieer et fransk udtryk for forelskelsens vidunderlige galskab. En ubeskrivelig følelse af at give slip og lade sig opsluge af kærligheden.

En Eau de Parfum komponeret af intense råmaterialer: et hjerte i brand fyldt med rosenessens, antændt af sensuel vanedannende bourbonvanilje, der tager favntag med gnistrende indslag af patchouli-essens.

En lidenskabelig florientalsk duft med pulserende indslag af træ – som to hjerter i brand. En sensuel eliksir med et fristende twist af vanilje.

La Nuit Trésor á la folie stråler som en funklende rød diamant. Det er en kærlighedseliksir af fristende bourbonvanilje, på en bund af glødende træ, amber og fløjlsblød musk.

Den ikoniske diamantformede flakon fra La Nuit Trésor har fået en dybere, mere glødende farve, og den bærer et sort silkebånd om halsen med “à - la - folie” printet i sølv.

Duften er spændende, intens, og sensuel

EAN: 3614272101388

  • 30 ml
  • 50 ml
×