Rénergie H.P.N. 300-Pepride Cream Rich

Rénergie H.P.N. 300-Pepride Cream Rich er til dig med tør hud. Formlen kombinerer ingredienserne i H.P.N. 300-Peptide Cream med squalane: en ingrediens, der er kendt for at støtte hudens genfugtning og smidighed. Kombinationen af hyaluronsyre, peptider, niacinamid og squalane er målrettet aldringstegn, samtidig med at huden føles fugtet.

Lancôme har skabt en formel, der passer til dig med tør hud.

Formlen kombinerer ingredienserne i H.P.N. 300-Peptide Cream med squalane: en ingrediens, der er kendt for at støtte hudens genfugtning og smidighed. Kombinationen af hyaluronsyre, peptider, niacinamid og squalane er målrettet aldringstegn, samtidig med at huden føles fugtet og indkapslet – uden at føles klistret eller skinnende.

Allerede efter én påføring bliver huden fugtet og føles fastere. Med tiden kan du se synlige resultater med et blødere udseende, en reduktion af fine linjer og en mere ensartet hudtone. Til ansigt og hals – dag og nat.

Genfugtning:
* Fugter øjeblikkeligt
* Efter 1 måned: -15 % ujævnhed*

Mere ensartet hudtone:
* Efter 1 måned: +13 % mere ensartet hudtone*

Efter 8 uger: 90% af kvinderne siger, at huden føles mere fugtet*', 98% af kvinderne siger, at huden føles blødere**, 92% af kvinderne med tør hud siger, at huden føles mindre stram**

*Kosmetokliniske resultater af 41 kvinder
**Selvevaluering


Påføring:
* Renser huden

Trin 1: Serum
Påfør Rénergie H.C.F. Triple Serum. Fordel en mængde svarende til to tryk i håndfladen eller på fingerspidserne, og bland dine tre formler sammen. Påføres i ansigtet og på halsen med udad- og opadgående bevægelser.

Trin 2: Øjencreme
Massér forsigtigt Rénergie Yeux øjencreme på øjenområdet.

Trin 3: Creme
Påfør H.P.N 300-Peptide Cream Rich i hele ansigtet og på halsen. Brug begge hænder til at massere cremen ind i huden med trykkende bevægelser. Start fra midten af hagen langs ansigtets konturer. Fortsæt derefter fra kæben til ørerne og op og ned på halsen. Fortsæt med samme fejende bevægelser over al huden ved at følge ansigtets og halsens konturer. Afslut med opadgående bevægelser fra øjenbrynene til panden.

EAN: 3614274062908

  • 50ml
×