Génifique Sensitive Microbiome

INTENST BEROLIGENDE OG GENOPRETTENDE. TIL ALLE HUDTYPER, SELV SENSITIV OG REAKTIV HUD.

Lancôme Advanced Génifique Sensitive Dual Concentrate er en anti-age serum, der er velegnet til alle hudtyper. Den styrker hudens barriere og beroligerer øjeblikkeligt din hud.

Med dens unikke formel, beriget med 7 præ- og probiotiske ekstrakter, hjælper dette intenst genoprettende koncentrat med at styrke hudens barriere og beskytte mod daglige aggresioner. To koncentrater i ét, isoleret indtil første brug for at bevare deres friskhed. Det blå koncentrat, beriget med antioxidanterne ferulinsyre og E-vitamin , frigives i serumbasen for at skabe et intenst genoprettende koncentrat, der hjælper med at berolige og genoprette huden. Synligheden af porer og rødme reduceres. Til alle hudtyper, selv sensitiv og reaktiv hud.

ØJEBLIKKELIGT BEROLIGENDE KONCENTRAT HURTIGERE GENOPRETNING AF HUDEN REDUCERER SYNLIGHEDEN AF PORER OG RØDME Advanced Génifique Sensitive, beriget med præ-og probiotiske ekstrakter, beroligerer øjeblikkeligt sensitiv hud. På 30 dage hjælper den med at reducere rødme, porer og uens hud. Efter 4 uger* statistisk signifikant reducering af rødme 87%** af kvinderne oplevede, at huden føltes beroliget * Kosmetoklinisk objektiv gradering efter 4 uger, 56 kvinder ** Selvevaluering efter 4 uger, 56 kvinder Det anbefales at bruge produktet inden for 2 måneder efter åbning!

EAN: 3614273408110

  • 20ml
×