Et bryllup, to looks
- bliv Wedding Belle med Lancôme

Planlægningen af et bryllup følger med næsten ubegrænsede valgmuligheder. Vi ved, at der er mange beslutninger, du skal træffe inden den store dag – alt fra kjole og dato til menu og selvfølgelig den helt rette at dele livet med.

Når det kommer til din brudemakeup, behøver du dog ikke at binde dig til kun ét look.

Vi udfordrer nemlig den nye trend med to brudekjoler og vil i stedet inspirere dig til at prøve med to forskellige bryllupsmakeupper på den store dag. Et perfekt makeup-look kan være en af de nemmeste og mest effektive måder at forvandle hele dit udtryk.

Hvad med at starte din bryllupsdag med en feminin, romantisk og chic makeup, som du kan bære under vielsen og senere tilføje et mere vovet makeup-look med masser af kant til festen?

Bliv Wedding Belle med Lancôme med vores makeup-guide.

Den perfekte base

At skifte fra ét makeuplook til et andet på samme dag, kræver lidt ekstra forberedelse af din hud. Med den perfekte base, kan du få en smuk glød og ganske let pifte din brudemakeup op til middagen og festen.

Begynd din brudemakeup med Lancômes Advanced Génefique Serum, der giver huden en fin udstråling og glød. Herefter kan du påføre Teint Idole Ultra Wear Foundation, som er langtidsholdbar og sikrer dig et naturligt og fejlfrit look.

 

 

Og sidst men ikke mindst, kan du holde dine læber velhydrerede længe efter det første kys som ægtefolk med La Base Rôsy.

Bryllupsmakeup #1 – dit dagslook 

Lad dig inspirere af Lancôme Rose, og skab en makeup, der er både romatisk og chic, perfekt til enhver ceremoni. Til din øjen-makeup kan du bruge Hypnôse Palette 01 French Nude, der med sine varme og diskrete farvenuancer vil få alle blik til at hvile på dig.

Giv dine kindben en fin og delikat blush, der sikrer, at lyset falder smukt på din hud med Lancômes Blush Subtil i nuancen Rose Sable, og afslut dit look med L’Absolu Rouge Cream La vie est belle, der giver et strejf af farve og masser af glans.

Bryllupsmakeup #2 – dit aftenlook

Når aftenen står på, kan du forvandle dit dagslook til et mere vovet til festen.

Begynd dit look med at gøre din blush en anelse mere synlig med Blush Subtil i nuancen Blushing Trésor. Giv dine øjne lidt ekstra til nattens mørke lys med Hypnôse Palette Reflets d’Amethyste, der har dybe og livlige farver og fremhæv dine øjne endnu mere med eyelineren Ly Stylo Waterproof, 04 Bronze Riche.

Og som prikken over i’et kan du påføre Rouge Matte 388 Rose Lancôme for et festligt og iøjenfaldende udtryk.

En unik duft – et minde for altid

En unik duft vil gøre dit minde om bryllupsdagen endnu stærkere. En duft har en særlig evne til at bringe minder tilbage – selv måneder og år efter den store dag.

Selv synes vi, at Lancômes La vie est belle Eau De Parfum er den perfekte bryllupsduft med sin feminine og florale duft.

the final
touch

køb nu

Du er nu Wedding Belle, og det betyder, at der kun er et enkelt valg tilbage på din bryllupsdag. Og heldigvis kræver det kun et ja fra dig til din udkårne.

×