Giv huden ekstra pleje for at undgå tør vinterhud

Hvert år når sæsonen skifter, og temperaturen falder, giver det nye udfordringer for vores hud. Huden bliver udfordret af det køligere vejr, og mange af os kender til det at få tør og irriteret vinterhud.

Læs mere om hvordan du sikrer den bedste hudpleje om vinteren, så du kan bevare en blød, velfugtet og behagelig hud hele året.

DIN VINTERHUD HAR BRUG FOR EKSTRA FUGT

Huden er vores vigtigste værn mod omverdenen. Den beskytter kroppen mod vejr, bakterier og forurening. Og for at sikre optimal beskyttelse er det vigtigt at give huden pleje hele året rundt – om sommeren såvel som om vinteren.

Men de kolde temperaturer og den tørre radiatorvarme, som kendetegner efteråret og vinteren giver tendens til, at huden tørrer ud, og derfor har huden brug for særlig pleje i vintermånederne.

Mangel på fugt kan føre til irritation i huden. Når huden mangler fugt, er hudens beskyttende barriere nemlig svækket, og derfor er den mere modtagelig overfor ydre påvirkninger som vind og vejr. Huden kan derfor føles tør, stram og irriteret.

For at styrke din hud, og gøre den klar til vinteren, kan du bruge hudplejeprodukter beriget med fugtgivende ingredienser. De kan hjælpe med at holde hudens naturlige fugtdepoter i skak og give tør vinterhud et tiltrængt fugtboost.

For eksempel kan Lancômes Hydra Zen Neurocalm Cream berolige huden og tilføre fugt ved hjælp af et eksklusivt plantekompleks. Den lette formel trænger hurtigt ind, og vinterhuden efterlades behagelig, blød og velfugtet.

Styrk hudens barriere med ekstra nærende hudpleje

Vores hud består naturligt af en sart sammensætning af gode bakterier, det såkaldte mikrobiom, der holder huden i balance og giver det optimale forsvar mod ydre påvirkninger.

Ved at bruge hudplejeprodukter der indeholder regenererende ingredienser, kan du sikre, at din hud er godt beskyttet mod vinterens udfordringer.

Génifique Advanced Serum er beriget med et unikt, effektivt kompleks af både pro- og præbiotiske bakterier, der aktivt genopretter hudens naturlige balance og styrker den beskyttende barriere. Serummet styrker hudens eget forsvar mod det hårde vintervejr.

TIP

Brug serummet under din dagcreme for at
accelerere effekten af de aktive ingredienser.

Vores Genifique Day Cream arbejder godt sammen med serummet og fugter huden i dybden. Foruden de fugtgivende egenskaber har cremen også gode anti-age egenskaber for dig, som gerne vil bekæmpe de første aldringstegn. Dagcremen udjævner fine linjer og efterlader huden strålende og opstammet.

Huden omkring øjnene er tyndere og mere sart end resten af ansigtet, og området har derfor brug for ekstra pleje. Øjencremen, Advanced Génifique Yeux Eye Cream, sikrer ekstra pleje til øjenområdet, så huden synes opstrammet med et friskere udtryk. Génifique-øjencremen er beriget med samme formel som dagcremen i samme serie, og de to produkter supplerer hinanden og sikrer styrkende pleje til hele ansigtet.

Gør lidt ekstra ud af din hjemme-hudpleje i vintermånederne

Det er en god ide at skabe en god rutine, hvor du giver huden pleje både morgen og aften med en fugtgivende dag- og natcreme. Det gælder særligt om vinteren, så du sikrer, at huden får den nødvendige ekstra pleje. Rènergie Multi-Lift Night Cream er en udglattende og opstrammende, der plejer din hud og efterlader vinterhuden med et fornyet, friskt udtryk.

Udover fugt både morgen og aften, kan du med fordel supplere din sædvanlige hudplejerutine med en blid eksfolierende skrub og en plejende ansigtsmaske.

Eksfoliering er et fantastisk redskab til at fjerne den døde hud. Brug en mild eksfoliering til ansigtet om vinteren, som også nærer og plejer. Hydra Zen Sugar Scrub er beriget med sheasmør, honning og med mikrokugler at mineralsk oprindelse. Du opnår en nænsom eksfoliering, og den plejende formel efterlader huden ultrablød.

En ansigtsmaske giver lidt ekstra forkælelse i hverdagen ved at give huden et boost af pleje. Og i vintermånederne er den intense pleje fra en ansigtsmaske en god måde at sikre ekstra fugt til din hud.

Vælg en ansigtsmaske, som fugter din hud i dybden og bekæmper den tørre vinterhud. Lancôme tilbyder flere ansigtsmasker til forskellige områder og behov, så du nemt kan give ansigtet ekstra forkælelse i vintermånederne.

Hydra Gen Jelly Mask er en ansigtsmaske i tubeform. Masken er beriget med nærende akaciehonning og fugtgivende rosenvand. Påfør masken i et gavmildt lag i ansigtet inden sengetid, og lad masken sidde natten over.

GIV HELE KROPPEN EKSTRA PLEJE OM VINTEREN

Det er ikke kun dit ansigt, der har brug for ekstra pleje. Huden på resten af kroppen bliver også ekstra udsat på grund af de lave temperaturer.

Huden på kroppen er bedre beskyttet mod kulden takket være vores vintertøj, men på trods af de mange lag, bliver huden på kroppen også udfordret af vintervejret. En ekstra plejende bodylotion som Nutrix Royal Bodylotion er en god måde at holde hele kroppen velfugtet gennem vinteren. Det er især en god ide at fugte kroppen efter et varmt bad – det varme vand og de store temperaturforskelle er nemlig ekstra hårde mod den i forvejen prøvede vinterhud.

EKSPERTISE. INNOVATION. SYNLIGE RESULTATER.

DELIKATE FORMLER BASERET PÅ DEN NYESTE VIDENSKAB OM HUDEN - SIDEN 1936.

Forkæl dig selv med rénergie multi-lift ultra cream

LÆS MERE

×