DIN NYE INNOVATIVE OG EFFEKTIVE ANTI-AGE HUDPLEJERUTINE

Lancôme har skabt en ny æra inden for anti-age hudpleje, nemlig den innovative Rénergie produktserie med klinisk dokumenteret effekt.

Med Lancôme Rénergie forenes flere aktive ingredienser i unikke produkter, der arbejder sammen for at skabe synlig forbedring af aldringstegn i huden. Drømmer du om mere glød, reducering af fine linjer eller forbedret hudkvalitet, har vi den ultimative hudplejerutine for dig.

OPLEV FORSKELLEN MED RÉNERGIE FRA LANCÔME

ENKEL SKØNHEDSRUTINE – DOKUMENTERET EFFEKT

Med Lancôme kan du med enkle, effektfulde produkter skabe en hudplejerutine, der kan give din hud fornyet liv.
En effektiv anti-age rutine behøver ikke at bestå af utallige produkter, der hver især er målrettet forskellige aldringstegn eller behov.
Med Lancôme kan du opnå synligt forbedret hud med en enkel skønhedsrutine, der består af blot 4 effektive anti-age produkter fra Rènergie-serien.
Nyd en luksuriøs produktlinje, der giver et effektivt resultat med dokumenteret effekt.

OPNÅ RESULTATER ALLEREDE EFTER FØRSTE UGE

Hudplejeprodukterne i Rénergie-serien er skabt af eksperter og drevet af videnskaben for tilbyde anti-age hudpleje med synlige resultater.
Tilsammen udgør Rénergie H.C.F. Triple Serum og Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream en dynamisk duo, som sikrer dig synlige resultater efter blot 7 dage. Virkningen skyldes blandt andet den høje koncentration af regenererende peptider og sammensætningen af ingredienser.
Oplev anti-age-effekten på egen hud – for alle hudtyper, aldre og behov!

RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM EYE

Vi har udvidet vores Rénergie produktserie med et øjenserum, særligt udviklet til at pleje de sarte øjenomgivelser, så du kan bevare en frisk øjenkontur.

Du kender måske Rénergie H.C.F Triple Serum, der er vores patenteret anti-age serum, som indeholder en plejende triple formular af tre unikke, aktive ingredienser.

Vi har tilpasset denne innovative formel, så den passer til øjenområdet. Det betyder, at du kan opleve fordelene af en yderst effektiv anti-age serum og forbedre overhuden, lag for lag.

Rénergie H.C.F Triple Serum Eye bidrager med fugt til øjenområdet, samtidig med at synligheden af fine linjer reduceres. Kombinationen af aktive ingredienser har en opstrammende effekt og mindsker synlige poser under øjnene.

DIN ANTI-AGE HUDPLEJERUTINE I 4 TRIN

TRIN 1:

LANCÔME RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM EYE

Anti-age øjenserum med en opstrammende effekt særligt udviklet til at pleje de sarte øjenomgivelser,

Rénergie H.C.F Triple Serum Eye bidrager med fugt til øjenområdet, samtidig med at synligheden af fine linjer reduceres. Kombinationen af aktive ingredienser har en opstrammende effekt og mindsker synlige poser under øjnene. Et øjenserum særligt udviklet til at pleje de sarte øjenomgivelser, så du kan bevare en frisk øjenkontur.

Dette effektive serum til øjenområdet indeholder hyaluronsyre, SNK-peptider, C-vitamin, niacinamid og F-vitamin.

TRIN 2:

LANCÔME RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM

Anti-age serum med plejende tredobbelt dosis.

Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum er beriget med hyaluronsyre, c-vitamin, niacinamid og ferulinsyre i en tredobbelt plejende dosis.
Disse tre aktive ingredienser, der anvendes af dermatologer, er for første gang forenet i ét produkt. Resultatet er denne effektive anti-age serum, der forbedrer huden lag for lag.
Med dette serum kan du opleve øget fasthed og forbedret hudkvalitet, reducering af rynker og en reducering af pigmentpletter*.


* Kosmetoklinisk test, 58 kvinder, 8 uger.

TRIN 3:

LANCÔME RÉNERGIE YEUX

Anti-age øjencreme til den sarte hud omkring øjnene.

Lancôme Rénergie Yeux er en opstrammende og fugtgivende øjencreme, der er udviklet til at skabe resultater i det mest krævende og sarte område af ansigtet; nemlig øjenkonturerne.
Øjencremen er formuleret med hyaluronsyre, en fugtgivende ingrediens med en udfyldende effekt.
Med denne øjencreme kan du opleve, at øjenområdet synes mere fast og opløftet samt at mørke rande og rynker er reduceret.

TRIN 4:

LANCÔME RÉNERGIE H.P.N. 300-PEPTIDE CREAM

Anti-age ansigtscreme med opstrammende effekt.

Lancôme Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream er en fugtgivende, anti-age ansigtscreme, der indeholder hyaluronsure, 300 typer af peptider og niacinamid. Disse aktive ingredienser hjælper med at fugte huden, reducere synligheden af rynker og giver en opstrammende effekt i ansigtet og på halsområdet.
Cremen kommer i et genopfyldeligt design, hvilket betyder, at du blot køber en ny creme i en plastikbeholder, der passer perfekt i den originale glas-emballage, når tiden er kommet til en genopfyldning.

KOMPLEMENTER DIN RUTINE MED SPF OG NATCREME

Alle produkter i Rénergie-serien kan bruges enkeltvis eller kombineres, hvis du ønsker at opnå den fulde anti-age effekt.

Med Lancôme Rénergies Multi-Lift Night kan din aftenrutine komplementeres af den opstrammende og rige natcreme, der har en udglattende effekt.

Og også morgenstundens hudplejerutine kan fuldendes med Lancôme Rénergie Cream SPF20, en dagcreme der kombinerer hyaluronsyre og peptider med SPF20-beskyttelse.

LANCÔME RÉNERGIES AKTIVE NØGLEINGREDIENSER

I Lancôme Rénergies produktserie er der især fire aktive ingredienser, der har hovedrollen: hyaluronsyre, niacinamid, ferulinsyre og peptider. De har hver sine unikke egenskaber, og udgør en aktiv base i mange af Lancômes formler.

Hyalyronsyre er kendt for sin fugtgivende egenskab og er en velkendt ingrediens indenfor hudpleje grundet sin anti-aging- og udfyldende effekt.

Niacinamid er en form for B3-vitamin, der har en dokumenteret effekt på hudtonen ved at modvirke misfarvninger og pigmentpletter.

Ferulinsyre har en reducerende effekt på fine linjer, rynker og pigmentpletter. Ingrediensen er dermed medvirkende til at forbedre hudkvaliteten.

Peptider har en opstrammende effekt og er udviklet med hjælp fra regenerativ videnskab for at styrke den naturlige hudfornyelse. Denne ingrediens har en dokumenteret anti-age effekt på hudens elasticitet, kvalitet og fasthed.

Oplev forskellen med Rénergie fra Lancôme

×