Absolue Rich Cream

ABSOLUE RICH CREAM - FUGT HUDEN MED LUKSURIØS ROSEEKSTRAKT OG GENOFYLD DIN ABSOLUE RICH CREAM MED DENNE REFILL

Lancômes laboratorier præsenterer: Lancôme Absolue Rich Cream. En creme specielt tilpasset dig med tør hud eller til dig, der søger en ekstra rig formel. Vi har med vores 50-årige ekspertise inden for hudpleje udnyttet rosenes regenererende vitalitet. Formlen indeholder en eksklusiv roseekstrakt, en koncentreret blanding af tre forskellige kraftfulde roseekstrakter udviklet til at virke mod synlige alderstegn.

HVORFOR LANCÔME ABSOLUE RICH CREAM?
Huden bliver fugtet, og dens regenererende egenskaber forbedres. Huden beroliges og beskyttes mod ydre påvirkninger. Opdag en luksuriøs creme med anti-aging egenskaber.

HVEM PASSER DEN TIL?
Til dig, der ønsker at inkludere skønne og eksklusive formuleringer i din hudplejerutine. Udviklet til at virke mod rynker og fine linjer, mat hud uden glød, ujævn hudtone, tørhed samt mangel på fasthed, spændstighed og fylde. Cremen passer til dem, der ønsker ultimativ luksus og en foryngende effekt på huden. Opnå en strammere hud med en smuk gylden glød!

INGREDIENSER
Cremen indeholder eksklusivt ekstrakt fra Eternal RoseTM, en håndplukket rose fra solrige Sydfrankrig. Ved at kombinere de bedste dele af rosen, fra stilk til blomst, tilbyder Lancôme en effektiv kombination af aktive ingredienser for at give huden et mere ungdommeligt udseende.

Rosentræsekstrakt: Kraftig antioxidant med anti-aging egenskaber.

RESULTATER
Cremen har effekt på synlige alderstegn:
- Allerede efter én påføring opleves huden blødere.
- Efter en måned opleves fornyelse af huden.
- Fremskynder cellefornyelsen på hudens overflade.

REFILL
Absolue Rich Cream viser, at det er muligt at kombinere luksuriøs hudpleje og bæredygtig udvikling. Den gyldne emballage kan genopfyldes og giver dig mulighed for at genbruge den år efter år.

RUTINE
Tag din daglige rutine til næste niveau ved at introducere serum og øjencreme som supplement til cremen fra Absolue-serien.
Påfør Absolue The Serum, efterfulgt af cremen, og afslut med Absolue Eye Cream for en komplet anti-aging rutine.

EAN: 3614272049154

  • 60 ml
×