Forkæl dig selv og din hud med en hjemmespa

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til wellness og skønhedsbehandlinger. Men heldigvis kan du skabe din egen selvkærlige hjemmespa. Med det rigtige hudplejesæt kan du give din hud et velfortjent boost, næsten som en professionel kosmetolog, i dit eget hjem.

Læs artiklen, og få inspiration til, hvordan du skaber en hyggelig hjemmespa.

Forkælelse både krop og sind

En hjemmespa er en oplagt mulighed for at forkæle både krop og sjæl. Her kan du give dig selv tid til fordybelse, tømme hovedet for en stund og få tanket energien op.

Selvforkælelse behøver ikke at være besværligt, faktisk kan du nemt skabe det perfekte hjemmespa. Du kan fx starte med at tage et langt varmt bad, enten et karbad - hvis du har et – eller et dejligt afslappende brusebad, med en plejende shower gel, en velduftende shampoo eller en luksuriøs hårkur, der efterlader dit hår silkeblødt og velplejet. Efter badet kan en fugtgivende bodylotion give din hud forkælelse og pleje. 

Du kan skabe en hyggelig og afslappet stemning ved at tænde stearinlys, sætte din yndlingsmusik på og pakke dig ind i de blødeste håndklæder eller en behagelig morgenkåbe.

I virkeligheden er det kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan din spa-dag skal se ud. Det handler om at finde ud af, hvad der skaber en følelse af wellness for dig. Din hjemmespa kan bestå af alle dine yndlingsting og favoritprodukter, så du kan koble af og slappe af hjemme fra dit eget badeværelse.

Få en velfortjent pause fra hverdagen med en spa-dag

Med en hjemmespa bliver det lidt nemmere for dig at finde tid til ekstra hudpleje. Du sparer tid og slipper for at skulle planlægge og booke tider. Du kan skabe din egen spa i dit eget hjem. Lige præcis når du har tid og lyst.

Hudpleje er for de fleste en del af de daglige rutiner, og du har måske allerede nogle yndlingsprodukter, som du bruger dagligt for at rense og fugte huden. 

Men nogle gange kan det være rart at gøre lidt ekstra ud af din hudpleje. Og der mange gode produkter som fx ansigtsmasker, serummer og cremer, der er specielt udviklet til at give din hud intens pleje. Din hjemmespa er en oplagt mulighed for at opgradere din hudplejerutine med aktive, nærende og styrkende produkter, som forkæler din hud, der hvor behovet er.

TIP

Du kan med fordel supplere din hudplejerutine med nogle få power-produkter, der passer til din hudtype og giver din hud den helt rigtige forkælelse.

Vælg det rigtige hudplejesæt til din hjemmespa

Valget af det rigtige hudplejesæt til din hjemmespa afhænger af din hudtype og din huds behov.

Hos Lancôme tilbyder vi et bredt udvalg af forkælende hudplejeprodukter, der kan give dig en den perfekte hjemmespa.

Eksfoliering

For at give din hud lidt ekstra luksus kan du supplere din hudplejerutine med et eksfolierende produkt

Når du eksfolierer huden en gang om ugen, fjerner du de døde hudceller, så du får et friskt, blødt og strålende udtryk. Med Rose Sugar Scrub får du en blid og plejende eksfoliering beriget med sheasmør og honning, der blødgør og nærer huden.

Ansigtsmasker

En god ansigtsmaske gør også underværker for din huds glød og generelle velvære. Hvis du leder efter en god og luksuriøs maske at forkæle ansigtet med, er Hydra Zen Jelly mask et godt valg. Det er en intens fugtgivende ansigtsmaske beriget med rosenvand og akaciehonning, som forsyner din hud med masser af næring. 

Øjencreme

En plejende øjencreme holder øjenområdet opstrammet, bekæmper træthedstegn og mørke rander og giver et friskere udtryk. Med vores Rénergie Multi-Lift Ultra Eye Cream får du en øjencreme med tredobbelt effekt. Cremen er beriget med hyaluronsyre og hørfrøekstrakt, som fugter området, plejer huden og reducerer fine linjer.

Serum

Et serum er specielt udviklet til at sikre din hud intensiveret pleje. Serummets flydende tekstur gør det muligt at koncentrere indholdet af aktive ingredienser, der giver din hud den ultimative pleje.

Vores Advanced Génifique Serum giver aktiv, regenererende pleje fra syv præ- og probiotika, der styrker hudens naturlige barriere og sikrer den optimale balance. Serummet indeholder også hyalyronsyre og CG-vitamin, der fugter huden og giver glød. Efter brug vil din hud efterlades velplejet og styrket.

TIP

Du kan med fordel påføre serummet under en dagcreme som f.eks. vores Rénergie MultiLift Ultra Cream. Dagcremen indeholder flere plejende ingredienser, som giver huden fugt og næring bl.a. hyaluronsyre, C-vitamin og hørfrø-ekstrakt.

"Hos Lancôme finder du alt til din selvkærlige hjemmespa”

Giv huden ekstra pleje for at undgå tør vinterhud

LÆS MERE

×