LANCÔME SKIN SCREEN

LÆR DIN HUD OG DENS VIGTIGSTE BEHOV AT KENDE PÅ 45 MINUTTER

MED EN AVANCERET HUDANALYSE

For at opnå en smukkere hud tilbyder Lancôme nu kvinder en smart hudanalyse, skræddersyede produktløsninger og ekspertrådgivning. Hos Lancôme har vi fokus på Beauty Tech-og kombinerer 85 års hudplejeekspertise med det allerbedste inden for hudplejeforskning, kunstig intelligens og skønhedserfaring for at give den optimale rådgivning til enhver kvinde.

Lancôme Skin Screen er en unik og banebrydende hudanalyse til alle kvinder, inspireret af kliniske studier og dermatologgodkendte enheder, som er tilgængelig hos Magasin Kgs. Nytorv.

Skin Screen er en banebrydende kombination af avanceret lysteknologi og algoritmer, der måler 13 vigtige hudparametre og giver Lancômes Beauty Advisors mulighed for at tilbyde en målrettet og personlig hudplejerutine i butikken.

DIN HUDS FREMTID STARTER NU.

6 TRINN TIL DIN PERSONLIGE RUTINE

1. Billederne tages. Helst uden makeup.
2. Spørgeskemaet udfyldes. Du bliver spurgt om din huds behov, din alder og din nuværende hudplejerutine.
3. Dine hudresultater præsenteres. Din Beauty Advisor deler resultaterne med dig. 13 vurderede parametre måles på en skala fra ”optimalt resultat” til "områder, der kræver opmærksomhed", med en intuitiv farvekode fra grøn til rød.
4. Gennemgang af din huds behov. En komplet gennemgang af dine hudparametre og behov på baggrund af billederne, der er taget, med mulighed for at zoome ind og ud.
5. Tilpas din hudplejerutine.Din Beauty Advisor foreslår en skræddersyet hudplejerutine.
6. Resultaterne deles med dig. Du får udleveret din hudplejeanalyse sammen med din personlige hudplejerutine.

45 minutter, 13 målinger af huden, 1 personlig rutine: Din huds fremtid starter nu.

EN UNIK ANALYSE AF 13 HUDPARAMETRE

Se din hud som du aldrig har set den før.

Lancôme Skin Screen er et præcist og effektivt billedanalysesystem. Ved hjælp af kunstig intelligens og unikke algoritmer er årtiers hudekspertise blevet digitaliseret, så det er muligt at tilbyde denne avancerede hudanalyse i Magasin Kgs. Nytorv.

Systemet leverer optisk analyse ved hjælp af tripolær lysteknologi, der kombinerer standard- og krydspolariseret lys med UV-blink, ledsaget af kunstig intelligens og computerens visuelle algoritmer. Det giver billeder af hele ansigtet (forside, venstre, højre) baseret på overordnede hudparametre – herunder nogle specifikke områder, der kun evalueres af Skin Screen teknologien.

Lancôme Skin Screen tager ét billede forfra og to billeder fra siderne alle tre standardiserede og kalibrerede.

FUGT OG FASTHED

Lancôme Skin Screen byder på to parametre udviklet med unikke algoritmer, så der opnås en mere komplet hudplejeanalyse: fugt og fasthed.

En af de vigtige egenskaber, der gør Lancôme Skin Screen-analysen ganske særlig, er, at den evaluerer hudens fugtniveau. Lancôme Skin Screen giver en status på fugtniveauet fra lav til høj, baseret på kundens svar på spørgeskemaet og med hjælp fra vores Beauty Advisors ekspertise.

Et andet karakteristisk træk ved Lancôme Skin Screen er analysen af slap hud – eller hudens manglende fasthed. Med alderen mister huden kollagen og elastin, som er to proteiner, der findes naturligt i huden, og som bidrager til at opretholde hudens smidighed, elasticitet og fasthed. Dette resulterer i slap hud i den nedre del af ansigtet, hvilket er et af de mest konkrete hudbekymringer for kvinder.

Ved at kombinere tripolær lysteknologi og avancerede algoritmer tilbyder Lancôme Skin Screen en enestående hudanalyse, for at kunne tilbyde den mest målrettedeog personlige hudplejerutine.

×