VORES #1 MEST EFFEKTVIVE SERUM

ÅRTIERS FORSKNING

450 PRISER*

HVILKET SERUM PASSER TIL DIG?

*Samlet antal priser tildelt Advanced Génifique Serum og Rénergie H.C.F. Triple Serum fra 2009 til 2023 i 40 lande.

ADVANCED GÉNIFIQUE SERUM

Lancôme Advanced Génifique Serum - er det første trin til en smuk hud - et ikonisk serum, med en skøn fugtgivende tekstur som trænger hurtigt ind i huden. Den passer til alle kvinder, alle aldre og alle hudtyper - selv sensitiv.

Advanced Génifique Serum er baseret på mikrobiomvidenskab. Mikrobiomet er et økosystem af mikroorganismer, der findes i hudens overflade. Når hudens mikrobiom er i balance er huden stærkere og bedre i stand til, at forsvare sig mod ydre aggressioner. Advanced Génifique Serum er beriget med et kompleks af 7 Præ & probiotika ekstrakter, for at balancere hudens mikrobiom.

STÆRKERE I EN DRÅBE

NU DOKUMENTERET

EFTER FØRSTE BRUG**
- 2 X HURTIGERE GENOPRETNING
- ØJEBLIKKELIGT STÆRKERE HUDBARRIERE

EFTER EN FLASKE***
- STRÅLENDE GLØD
- REDUCEREDE RYNKER

** Genopretning af hudens mikrobiom efter aggression. Efter første brug af Advanced Genifique sammenlignet med bar hud.
***Kosmetoklinisk objektiv gradering, 34 kvinder, 8 uger.

15 ÅRS FORSKNING – 9 PATENTER*
BANEBRYDENDE MIKROBIOM VIDENSKAB

*Tildelt eller afventende.

RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM

Oplev den nye æra af Lancômes effektive anti-age hudpleje. Rénergie H.C.F. Triple Serum, patenteret indtil 2035, indeholder hyaluronsyre, C-vitamin + niacinamide og ferulinsyre i en plejende tredobbelt dosis.

Disse tre aktive ingredienser, som anvendes af dermatologer, er nu forenet for første gang i en tredobbelt dosis i en yderst effektiv anti-age serum for at forbedre overhuden lag for lag.

FØRSTE LAG: ØGET FASTHED OG HUDKVALITET
ANDET LAG: REDUCERING AF RYNKER*
TREDJE LAG: SIGNIFIKANT REDUCERING AF PIGMENTPLETTER*

*Kosmetoklinisk test, 58 kvinder, 8 uger.

TRE AKTIVE INGREDIENSER I EN PLEJENDE TREDOBBELT DOSIS

HYALURONSYRE
Næste generation af hyaluronsyre med en mindre molekyle størrelse, hvor fugten varer 13x længere end traditional hydrolyseret hyaluronsyre. Opnået via bioteknologi, og derefter kombineret med Rénergie glykopeptider i en cremet serum.

C-VITAMIN +NIACINAMID
Et unikt mix af vitamin C derivat (3-0-Etyl-askorbinsyre) og niacinamid (vitamin B3). Disse ingredienser, som er kendt for deres anti-age og forbedrende hudtone egenskaber, er kombineret i en let emulsion serum.

FERULINSYRE
Formuleret i et let gel, en ren antioxidant kendt for at neutralisere skader fra frie radikaler, der fremskynder hudens aldring. Ferulinsyre forbedrer også hudkvaliteten – og hjælper med at opnå advancerede anti-age fordele.

Rénergie H.C.F. Triple Serum

9 ud af 10 kvinder, der har testet, vil skifte til Rénergie H.C.F. Triple Serum eller tilføje til deres nuværende serum.****

****407 kvinder, testet i fire uger. 

PROVEN BY SCIENCE
POWERED BY TECH

OPDAG

×