Idôle Nectar Eau de Parfum

   Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum er en ren, strålende og tiltrækkende blomsterduft med en uimodståelig og vanedannende duftkomposition, der skiller sig ud med sin rose soufflé og gourmand noter.

   Idole Nectar består af friske, farverige topnoter af pære, pæon og magnolia, som ledsages af et sødmefyldt blomsterhjerte af en rose soufflé bestående af ekstrakt af Isparta rose, Centifolia rose fra Grasse, Eau de rose samt Rose Absolue, der skaber en eksplosion af blomstende friskhed.
   Duften overrasker med en gourmandbund af en eksplosiv salt-popcornakkord med varme karamelnoter, og afsluttes med en uimodståelig Bourbon vanilje infusion, som intensiverer den vanedannende og puddrede signatur i Idôle.
   I denne skønne duftoplevelse kan både Isparta Rose og Bourbon vanilje infusion fremhæves, som begge er bæredygtigt dyrket.

   Idôle Nectar er en duft, en nektar til kvinder, der leder vejen mod en bedre fremtid. Med Idôle Nectar er Idôle-fællesskabet klar til at flytte verden fremad med denne nye besked - Better me, better world. Når jeg lykkes, lykkes verden med mig, og sammen er det tid til at begynde at bevæge sig fremad.

   Idôle Nectar flakonen er stadig den tyndeste - en smuk og nutidig flakon, hvor de iriserende facetter stråler fra flakonens kerne til kanten og med en duft, som symboliserer beslutsomhed og optimisme hos en generation, der er villig til at forandre verden. Flakonen er produceret af 15% genbrugsglas.

   EAN: 3614273749558

   • 100ml
   • 50ml
   • 25ml
   ×