La Nuit Trésor Le Parfum

La Nuit Trésors unikke signatur tages til et højere niveau af sensualitet og lidenskab med La Nuit Trésor Le Parfum, kollektionens mest intense.

LA NUIT TRESOR LE PARFUM, ET NYT DYREBART ØJEBLIK SOM EN VELVET CRUSH

La Nuit Trésors unikke signatur tages til et højere niveau af sensualitet og lidenskab med La Nuit Trésor Le Parfum, kollektionens mest intense. Vores nye duft er en eliksir af absolut rose, der er indhyllet i bitter kakaoekstrakter og noter af solbær.

La Nuit Trésor Le Parfum er et subtilt møde mellem en overraskelse og ømheden. Le Parfum bliver kvinders mest dyrebare medskyldige, med hvem de kan glæde sig over de bedste timer og hemmeligheder.

Lancômes nye duft kommer i en diamantformet glasflakon, der afslører skarpe snit og kraftfulde refleksioner af lys gennem et lilla slør, omfavnet af et fløjlslignende bånd, der styrker denne elegante flakon.

Et nyt strejf af solbær-akkord, der ligger mellem duftnoter af grønne og røde frugter, tilføjer lette og træagtige noter til rose og kakao.

La Nuit Trésor Le Parfum åbner med en mystisk trio af ingredienser: Rose damascena-elixiren åbner med en overdådig og honningagtig topnote. Kakaoekstrakter tilføjer en næsten gourmetagtig berøring, der er usædvanlig og tiltrækkende, mens styrken fra solbær-akkorden og patchouli-essensen afslutter det hele med en rig og træagtig balance.

EAN: 3614274068795

  • 30ml
  • 50ml
×