Indtag rummet med Hypnôse Drama Mascara

Den ikoniske Hypnôse Drama Mascara fra Lancôme er blevet genopfundet. Få smukke, dramatiske øjenvipper, der fanger opmærksomheden i ethvert rum.

Opdag forskellen med vores intense og mest volumengivende mascara nogensinde, og opnå op til 17 gange mere dramatisk volumen til dine vipper med den nye Hypnôse Drama Mascara.*

*Instrumental test på 24 kvinder

Opnå op til 17 gange mere dramatisk volumen*

Drømmer du om dramatiske og intense vipper? Med Lancôme Hypnôse Drama Mascara får du mulighed for at opnå iøjnefaldende vipper, takket være formlen, der er beriget med intense, sorte farvepigmenter.

*Instrumental test på 24 kvinder

Velegnet til følsomme øjne og kontaktlinsebrugere

Mascaraen er testet under oftalmologisk kontrol, hvilket betyder, at den er velegnet til selv sensitive øjne og kontaktlinsebrugere.

Den ikoniske S-formede Hypnôse Drama-børste for ekstrem volumen

Denne volumengivende mascara har en stor, S-formet børste, som dækker hver enkelt vippe fra rod til spids og løfter vipperne for ekstra fylde. Med blot få strøg kan du forvandle dine naturlige vipper til intense vipper med op til 17x mere volumen.*

*Instrumental test på 24 kvinder

Holder i op til 24 timer

Giv dine vipper ultimativ volumen og lad dem være i fokus hele dagen lang. Hypnôse Drama Mascaraen holder i op til 24 timer. Oplev den uovertrufne holdbarhed og nyd et smukt look, der varer hele dagen!

2% bonding kompleks, der omfavner vipperne

Hypnôse Drama tilbyder ikke kun dybde og volumen. Den imponerende mascara er nemlig beriget med 2% Bonding Complex, der omslutter vipperne i en plejende formel. Farven i mascaraen er udviklet med onyx pigmenter, som giver en kohl-lignende intensitet for et ekstra dramatisk udtryk.

 

 

 

Applikationstips

DEN PERFEKTE TRIO

Ønsker du maksimal volumen og imponerende vipper, der stjæler opmærksomheden i ethvert lokale?

Vejen til smukke vipper er belagt med en imponerende trio af vippeprodukter. Med Lancôme får du mulighed for at skabe netop det vippelook, du drømmer om.

1. LASH SERUM

En nærende, plejende og styrkende vipperutine starter med vores effektive Cils Booster Lash Revitalizing Serum, der er et revitaliserende øjenvippeserum, som hjælper med at reparere vipperne, så de opleves tættere, fyldigere og stærkere.

Ligesom med håret på hovedet, er øjenvipperne disponeret for skader. Derfor kan du med et vippeserum beskytte og styrke vipperne, så de er klar til den efterfølgende mascara.

Cils Booster Lash Revitalizing Serum giver dig med andre ord mulighed for at skabe det perfekte fundament for fængslende vipper.

2. MASCARA PRIMER

Efter serum kan du med fordel anvende vores Cils Booster XL Mascara Primer, hvis du ønsker fyldigere vipper. Denne hvide vippeprimer anvendes inden den almindelige mascara for at få dine øjenvipper til at synes kraftigere og længere.

Kontrastfarven gør, at farven på den efterfølgende mascara intensiveres og skaber et vippelook, der stjæler opmærksomheden.

Påfør produktet ligesom en almindelig mascara, og lad det tørre helt, inden du påfører mascara.

3. VOLUMENGIVENDE MASCARA

Når vippeprimeren er tør, påføres Hypnôse Drama Mascara for den ultimative volumen og intensitet.

Denne mascara er designet til at fremhæve dine øjne og give vipperne fylde, samtidig med at de plejes og styrkes. Påfør produktet direkte på vipperne, eller i kombination med mascara-primeren for op til 21x mere volumen.

Anvend S-børstens buede side og giv dine vipper et løft og volumen fra rod til spids. Med den runde side af børsten kan du definere din vippekant for en ekstra dramatisk effekt.

EN MASCARA TIL ETHVERT VIPPELOOK

Hvad end du drømmer om voluminøse, intense vipper, eller vipper med ekstra længde, finder du en mascara hos Lancôme. Vi har målrettede formler, der gør det muligt at finde det helt rette match for dig.

 

Vi har samlet vores yndlingsmascara i en guide, så du kan skabe dit foretrukne vippelook med en mascara fra Lancôme.

SÅDAN PÅFØRER DU MASCARA SOM EN PROFESSIONEL

Vi guider dig til at lægge mascara som en professionel med 8 lette trin.

LÆS MERE HER

×