SÅDAN PÅFØRER DU MASCARA SOM EN PROFESSIONEL

Med en god mascara kan du nemt opfriske dit look og fremhæve dine øjne, men har du styr på, hvordan du får flotte, voluminøse vipper uden klumper? Vi hos Lancôme guider dig til at lægge mascara som en professionel med 8 lette trin.

ANVEND EN ØJENVIPPEBUKKER

Før vi kommer til at anvende selve mascaraen, anbefaler vi, at du bruger en øjenvippebukker. En vippebukker kan nemlig hjælpe med at åbne dine øjne og få dem til at poppe endnu mere, hvis du bruger den rigtigt.
Hold vippebukkeren tæt til øjenvippernes rod og klem gradvist vippebukkeren sammen. Hold trykket let for at opnå et perfekt buk.
Du kan også prøve at opvarme din vippebukker med en føntørre, inden du bruger den. Det vil hjælpe med at holde bukket på plads og dermed give de bedste betingelser for smukke, holdbare vipper.
Det er vigtigt, at du anvender vippebukkeren, inden du lægger mascara, da du ellers kan risikere at knække dine vipper.

FORBEREDELSE ER NØGLEN TIL SMUKKE VIPPER

SERUM TIL VIPPERNE

Forberedelse er aldrig en dum idé – heller ikke når det kommer til flotte vipper. Lige som rens og primer kan hjælpe din makeup med at holde, kan et vippeserum ligeledes hjælpe din mascara til det bedste resultat.
Prøv eksempelvis Lancôme Cils Booster Lash Revitalizing Serum, der hjælper med at beskytte og reparere vipperne, så de ser fyldigere og stærkere ud.
Ligesom vi kender det fra håret, kan øjenvipperne også blive beskadiget. Derfor er det en god idé at pleje dem med et serum. Efter ca. 4 ugers brug vil du begynde at se de første resultater af serummets plejende effekt.

MASCARAPRIMER

Hvis du ønsker ekstra længde og volumen, kan du med fordel anvende en primer under din mascara. Lancôme Cils Booster XL er vores hvide mascaraprimer, der er det ideelle lag under enhver mascara.
Denne base forstærker ikke kun dine vipper, den udglatter også, så det er nemmere for dig at opnå det perfekte resultat med din mascara, og sikre at den holder hele dagen.
Denne formel indeholder fibre, som gør, at øjenvipperne synes længere og mere fyldige. Det giver den perfekte base for misundelsesværdige øjenvipper

EN PROFESSIONEL MASCARA RUTINE

Med få trin kan du få iøjnefaldende vipper. Vi guider dig til hvordan du opnår et professionelt look med din mascara.

1. AFTØR OVERSKYDENDE PRODUKT

For at undgå klumper og påføring af for meget produkt, kan du med fordel tørre eventuelt overskydende produkt af din mascara-børste med et stykke papir, inden du påfører det på dine vipper.

Undgå at skrabe det overskydende af åbningen af ​​mascara-tuben, så produktet ikke ophobes her, hver gang du bruger det.

 

2. PÅFØR MASCARA PÅ HELE VIPPEN

For at sikre, at du dækker hele længden af hver vippe og tilfører volumen, kan du arbejde din børste opad fra vippens rod til den yderste spids.

Lad forsigtigt børsten løbe over vipperne med vores mascara, der er nem at opbygge for netop dét resultat, du ønsker.

3. ZIGZAG-METODEN

Den bedste måde at lægge mascara på er ved at bevæge børsten fra rod til spids, men for at fordele farven ligeligt kan du bevæge børsten udad med zigzag-bevægelser.

 

Bevæg din børste fra side til side for at dække alle vinkler, herunder spidserne og siderne af dine vipper.

4. PÅFØR PÅ BEGGE SIDER

Når det kommer til fyldigere vipper, er et simpelt strøg med din mascara ikke altid nok. Påfør en mascara med volumengivende effekt på oversiden og undersiden af hver vippe for et mørkere, mere intenst look.

5. GLEM IKKE DE NEDERSTE VIPPER

Dine nederste vipper har også brug for kærlighed. Du har måske oplevet, at det er nemmere at bruge en mindre børste, eller spidsen af ​​din børste til at påføre produktet på dine nedre vipper.

Sammen med en gel-emulsion formel, sikre vores mascaras en fjerlet fornemmelse uden klumper og med langvarig holdbarhed i op til 24 timer.

6. FANG ALLE HJØRNER

For at opnå det flotteste resultat og åbne øjet helt op, er det vigtigt, at du kommer ind i alle kroge og hjørner af dine vipper. Det inderste hjørne af øjet kan nogle gange blive overset, når man påfører mascara.

Ved at vende din børste lodret og bruge spidsen af ​​børsten, kan du nå selv de mest besværlige vipper.

7. PUMP IKKE BØRSTEN

Det kan være fristende at pumpe børsten op og ned for at få mere produkt på. Men gentagende pump kan i stedet udtørre din mascara og danne klumper, da du blot pumper luft ned i beholderen.

Hvis du har brug for mere produkt på børsten, kan du forsigtigt dreje børsten rundt nede i tuben for at samle mere op.

8. GIV DET TID TIL AT TØRRE

Det kan ske, at du rammer ved siden af med din mascara. Men hvis tingene ikke går helt som planlagt, så vent til din mascara er tør, før du fjerner dine makeup-fejl.

Hvis du forsøger at fjerne mascaraen, mens den stadig er våd, vil det blot smøre det ud. Det samme gælder, hvis du bruger vandfast mascara. Når først produktet er tørret, kan du forsigtigt skrabe det af. Hvis det er sværere at fjerne, kan du dyppe en vatrondel i micellar-vand og duppe det af.

 

OPDAG LANCÔMES MASCARAER

FIND DIT VIPPELOOK

Vi har lavet en guide til dig, så du nemt kan finde netop den mascara, som passer til det vippelook, du ønsker at opnå

FIND DEN PERFEKTE MASCARA

×