FIND DIT VIPPELOOK MED
EN MASCARA FRA LANCÔME

DRAMA, VOLUMEN, LÆNGDE & LØFT

En mascara er et must-have i de fleste kvinders makeup-rutine og med god grund. Der er intet som en mascara, der kan forvandle dit look og give dine øjne den opmærksomhed, de fortjener.  

Uanset om du drømmer om et elegant og naturligt vippelook, en intens øjenmakeup med masser af volumen, vipper med ekstra længde, eller du vil give dine vipper et smukt løft, har Lancôme en mascara, der er ideel for dig.  

MASCARA TIL ENHVER ANLEDNING

Med Lancôme kan du få præcis det vippelook, du ønsker. Vi har målrettede formler, der gør det muligt at finde det helt rette match for dig.

Og vil du skifte fra et naturligt vippelook om dagen til et vovet og voluminøst aftenlook, har vi mascaraer, der på ingen tid kan tage dine vipper til et nyt niveau.

Oplev Lancômes ikoniske mascaraer, og find det helt rette match for dig. 

HYPNÔSE MASCARA

Mascara med opbyggelig volumen

Lancôme Hypnôse Mascara er vores originale, volumengivende mascara, der giver dig mulighed for at få en skræddersyet volumen. Mascaraens børste har over 1.000 børstehår, der gør det muligt for børsten at glide ubesværet over vipperne og separere dem.  

Denne mascara er ideel for dig, der ønsker at veksle mellem intensiteten af din øjenmakeup. Brug et enkelt lag for naturligt fremhævede vipper, eller byg volumen op præcis som du ønsker med flere lag.  

LASH IDÔLE

Mascara for løft og fylde

Fang hver eneste vippe, og giv dem ekstra volumen og løft med denne klumpfri mascara. Lancôme Lash Idôle kommer med en game-changer inden for mascarabørster, der med sine mikrobørstehår sikrer, at hver eneste vippe bliver adskilt, løftet og får maksimal volumen.
  
Formlen bygger på en banebrydende gel-emulsion, der indeholder 4 x mindre voks. Resultatet er en fjerlet følelse uden klumper i op til 24 timer.

HYPNÔSE DRAMA

Mascara for intens farvepigmentering og volumen

Den ikoniske Lancôme Hypnôse Drama Mascara er blevet genopfundet og tilbyder nu mere volumen end nogensinde før. Denne imponerende mascara er ideel for dig, der ønsker et intenst og løftet vippelook. Opnå helt op til 17x mere volumen.

Hynôse Drama har en S-formet børste, der griber fat om vipperne og sikrer, at de får en intens sort farve, et flot buk og adskillelse. Den imponerende formel holder i op til 24 timer uden at smitte af og er egnet til følsomme øjne og kontaktlinsebrugere.

Hvis du drømmer om at fremhæve dine øjne med fængslende, fyldige vipper, er Hypnôse Drama Mascara perfekt for dig.

MONSIEUR BIG

Mascara for et ultra volumengivende vippelook

Vil du give dine vipper ekstra volumen fra rod til spids, er Lancôme Monsieur Big ikke til at komme udenom. Denne ultra volumengivende mascara er ideel til at bygge op med flere lag.

Mascaraen har en stor og blød børste, der gør det enkelt at fordele produktet på hele vippens længde og bygge den op til præcis den volumen, du går efter.

Udover den intense sorte, fås denne mascara også i brun.

SKAB DEN PERFEKTE VIPPERUTINE

Få et vippelook som du drømmer om, med Lancômes vippeserum og mascaraprimer. Introducer denne vipperutine, og oplev selv forskellen!

TRIN 1

Som første trin i din vipperutine kan du introducere Lancômes Cils Booster Lash Revitalizing Serum både morgen og aften. Serummet hjælper med at reparere vipperne, så de synes tættere, fyldigere og stærkere efter blot 4 uger.

TRIN 2

Få det bedste ud af din mascara med Lancômes Cils Booster XL Mascarabase. Denne hvide mascaraprimer er det ideelle underlag for enhver mascara. Lad din mascaras egenskaber komme til sit fulde udtryk med denne primer.

TRIN 3

Få dit øjenmakeup-look med dit Lancôme mascara match!

TRIN 4

Om aftenen kan du fjerne din mascara med den plejende øjenmakeupfjerner, Lancôme Bi-Facil Clean & Care, der nærer og lindrer øjenområdet. Formlen består af ingredienser med 95 % naturlig oprindelse og sikrer effektiv fjernelse af din mascara – selv den vandfaste.

TRIN 5

Når øjne og ansigt er renset kan du afslutte din rutine med Lancôme Rènergie Yeux, der er en anti-age øjencreme særligt udviklet til den sensitive hud omkring øjnene. Øjencremen er beriget med hyaluronsyre og peptider, der ved regelmæssig brug vil skabe synlige resultater ved øjenkonjunkturern.

SÅDAN PÅFØRER DU MASCARA SOM EN PROFESSIONEL

LÆS MERE HER

×