NYHED

IDÔLE Nectar

En powerfuld duftserie fra Lancôme

IDÔLE NECTAR KVINDEN

Idôle Nectar er en duft, en nektar til kvinder, der leder vejen mod en bedre fremtid. Med Idôle Nectar er Idôle-fællesskabet klar til at flytte verden fremad med denne nye besked - Better me, better world. Når jeg lykkes, lykkes verden med mig, og sammen er det tid til at begynde at bevæge sig fremad.

Du må aldrig stoppe med at være din egen Idôle. Sammen baner vi vejen for andre, sammen opnår vi succes.

Duft

Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum er en ren, strålende og tiltrækkende blomsterduft med en uimodståelig og vanedannende duftkomposition, der skiller sig ud med sin rose soufflé og gourmand noter.

Idole Nectar består af friske, farverige topnoter af pære, pæon og magnolia, som ledsages af et sødmefyldt blomsterhjerte af en rose soufflé bestående af ekstrakt af Isparta rose, Centifolia rose fra Grasse, Eau de rose samt Rose Absolue, der skaber en eksplosion af blomstende friskhed.

Duften overrasker med en gourmandbund af en eksplosiv salt-popcornakkord med varme karamelnoter, og afsluttes med en uimodståelig Bourbon vanilje infusion, som intensiverer den vanedannende og puddrede signatur i Idôle.

BÆREDYGTIGHED

I denne skønne duftoplevelse kan både Isparta Rose og Bourbon vanilje infusion fremhæves, som begge er bæredygtigt dyrket.

Isparta Rose dyrkes bæredygtigt i Tyrkiet, hvor den håndplukkes af kvinder. Lancôme hjælper til fair trade ved at forbedre og opretholde et godt jordbrug samt forbedre kvinders arbejdsforhold.

Flakon

Idôle Nectar flakonen er smuk og nutidig. De iriserende facetter stråler fra flakonens kerne til kanten og med en duft, som symboliserer beslutsomhed og optimisme hos en generation, der er villig til at forandre verden. Flakonen er produceret af 15% genbrugsglas.

Flakonen er fortsat den tyndeste - og dermed nem at have med i tasken.

Idôle collection

Idôle-familien vokser fortsat og findes nu i 4 forskellige duftversioner.

Lær de forskellige Idôle dufte bedre at kende.

Idôle
L'EAU DE PARFUM NECTAR

IDÔLE
AURA

IDÔLE
L'INTENSE

IDÔLE
Le parfum

Den puddrede gourmand afhængighed

Den salte afhængighed

Den intense afhængighed

Den rene blomster afhængighed

FLORAL GOURMAND

FLORAL SOLAR

FLORAL SOLAR

FLORAL CHYPRE

Rose
Popcorn accord
Vanilla

Rose
White bouquet
Musk vanilla

Rose
Chypre
Vanilla

Rose
Jasmine
Chypre

Ren, strålende og tiltrækkende

Strålende, varm og sensuell

Ren, strålende og sensuell

Ren, strålende og blød

Zendayas Idôle look

×