RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM EYE

ANTI-AGING EFFEKTEN I TRIPLE SERUM, NU TILPASSET TIL ØJENOMRÅDET

 

Oplev forskellen med Rénergie fra Lancôme

Lancômes elskede Rénergie H.C.F Triple serum er nu blevet tilpasset øjenområdet – opdag det fugtgivende anti-aging øjenserum, hvor flere aktive ingredienser forenes for at skabe synlig forbedring af aldringstegn i huden omkring øjnene.

Dette serum er ideelt til dig, der ønsker hydrering og pleje af den sarte hud omkring øjnene.

SÆRLIG PLEJE AF HUDEN OMKRING ØJNENE

Der er flere grunde til at anvende en øjencreme eller -serum. Først og fremmest er huden omkring øjnene finere og mere sart, end den øvrige hud i ansigtet. Derfor påvirkes den lettere af både vind og vejr og vores ansigtsmimik.

Derudover falder hudens naturlige kollagenproduktion, jo ældre vi bliver, hvilket påvirker hudens spændstighed. Derfor vil der naturligt opstå rynker og fine linjer i øjenområdet. For at opretholde fugtniveauerne og smidigheden i huden omkring øjnene, kan du inkorporere en øjencreme eller -serum.

Med et produkt, der er udviklet specielt til at pleje den delikate hud i øjenområdet, kan du imødekomme din huds behov, mindske synligheden af fine linjer, rynker, mørke rander og hævelser i øjenområdet.

8 ud af 10 kvinder er tilfredse med produktets resultater efter 4 ugers brug

RÉNERGIE H.C.F. TRIPLE SERUM EYE

Vi har udvidet vores Rénergie produktserie med et øjenserum, særligt udviklet til at pleje de sarte øjenomgivelser, så du kan bevare en frisk øjenkontur.

Du kender måske Rénergie H.C.F Triple Serum, der er vores patenteret anti-age serum, som indeholder en plejende triple formular af tre unikke, aktive ingredienser.

Vi har tilpasset denne innovative formel, så den passer til øjenområdet. Det betyder, at du kan opleve fordelene af en yderst effektiv anti-age serum og forbedre overhuden, lag for lag.

Rénergie H.C.F Triple Serum Eye bidrager med fugt til øjenområdet, samtidig med at synligheden af fine linjer reduceres. Kombinationen af aktive ingredienser har en opstrammende effekt og mindsker synlige poser under øjnene.

Dette plejende produkt er velegnet til alle hudtyper.

ØJENSERUM MED AKTIVE INGREDIENSER

Lancômes Rénergie øjenserum er formuleret med en række nærende nøgleingredienser, der har hver sine unikke egenskaber for huden omkring øjnene.

 

Øjenserummet er blandt andet beriget med hyaluronsyre og SNK-peptider, som har en fugtgivende og anti-aging effekt på huden, C-vitamin, som forbedrer hudens glød og Vitamin F, der har en plejende og beroligende effekt på øjenområdet.  

 

Formlen er indeholder også niacinamid, som er en type vitamin B3, der hjælper hudens funktion og har en dokumenteret effekt på hudtonen ved at modvirke misfarvning, bidrage til en ensartet hudtone og er effektiv mod pigmentpletter.

 

Ligesom du kender det fra vores Rénergie ansigtsserum, opbevares ingredienserne i tre separate kapsler, der først blandes ved påføring. Tilsammen danner de et effektivt hudplejeprodukt, som har en fugtgivende og opstrammende effekt på huden i øjenområdet.

HYALURONSYRE + SNK-PEPTIDER

Fugtgivende og anti-aging effekt

C-VITAMIN + NIACINAMID

Forbedrer hudens glød og bidrager til en ensartet hudtone samt er effektiv mod pigmentpletter

F-VITAMIN

Plejende effekt på øjenområdet

MASSAGERUTINE

Trin 1

Tryck og bland. Et pump af produktet er nok til området omkring begge øjne. Bland produktet i hånden, før du påfører det.

Trin 2

Påfør med strygende bevægelser under øjet og på brynbenet. Brug to fingre til at massere cremen udad mod dine ører.

Trin 3

Dup til sidst forsigtigt øjenområdet med fingerspidserne som en let massage for at øge mikrocirkulationen.

NÆRENDE RUTINE TIL PLEJE AF ØJENOMRÅDET

Med en blid og nærende hudplejerutine kan du skabe de bedste betingelser for en synligt forbedret hud omkring øjnene. Vi hos Lancôme har skabt en rutine, der plejer øjenområdet.

TRIN 1

Første trin i en plejende rutine er ansigtsrens. Rengør ansigtet grundigt med din foretrukne rens, så det er fri for makeuprester og urenheder. Prøv eksempelvis Lancôme Lait Galatée Confort rensemælk, der er en rig ansigtsrens til tør hud.

TRIN 2

Efter rens påføres Rénergie H.C.F. Triple Serum Eye forsigtigt på øjenområdet. Et enkelt pump af produktet er nok til området omkring begge øjne. Bland formlen i hånden, inden du påfører den.

Påfør med blide strøg under øjet og på brynbenet. Brug to fingre til at massere cremen udad mod ørerne. Afslut ved forsigtigt at klappe din øjenkontur med fingerspidserne som en let massage for at øge mikrocirkulationen.

TRIN 3

Tredje trin i din hudplejerutine er vores Rénergie H.C.F. Triple Serum til ansigtet. Bland formlen i hånden, inden du påfører den på ansigtet med blide bevægelser. Start fra panden og bevæg dig ned til kinderne og hagen med bevægelser, der starter fra midten af ansigtet og bevæger sig udad.

TRIN 4

Afslutningsvis anbefaler vi vores Rénergie H.P.N. 300-Peptide cream, som sidste led i din hudplejerutine om morgenen. Massér forsigtigt dagcremen ind i huden med bløde cirkulære bevægelser.

Afslut din skønhedsrutine ved let at presse produktet ind i hele ansigtet med fingerspidserne. Begynd ved panden og arbejd dig ned til kinderne, hagen og kæbelinjen. Brug lette, hurtige tryk for at stimulere mikrocirkulationen og give huden et friskt og strålende look.

Rénergie H.P.N. 300-Peptide cream kommer i et genopfyldeligt design, hvilket betyder, at du blot køber en ny creme i en plastikbeholder, der passer perfekt i den originale glas-emballage, når tiden er kommet til en genopfyldning.

OPLEV FORSKELLEN MED RÉNERGIE FRA LANCÔME

Rénergie H.C.F. Triple Serum Eye er en del af den elskede og effektive Rénergie produktserie fra Lancôme. Alle produkterne i denne serie kan bruges enkeltvis eller kombineres, hvis du ønsker at opnå den fulde anti-age effekt.

Find inspiration til en komplet skønhedsrutine med Rénergie produkter fra Lancôme, der synligt forbedrer aldringstegn i huden, eller gå på opdagelse i vores luksuriøse produktlinje nedenfor.

PROVEN BY SCIENCE
POWERED BY TECH

OPDAG

×