Le 8 Hypnôse

Denne revolutionerende vision med mascara er udviklet ved hjælp af videnskab fra Lancôme med et uventet twist: En banebrydende formel fremstillet af 91% aktiv sort balsam og 8 revitaliserende aminosyrer beriget med fascinerende farvepigmenter, der kombinerer elegancen fra sort mascara med et fortryllende, diskret grønt farvetwist. Le 8 Hypnôse er plejende for dine vipper og giver dig stærkere og fyldigere vipper på 4 uger. Denne mascara er velegnet til sarte øjne og fjernes nemt med varmt vand.

VORES FØRSTE MASCARA MED SERUM MED ET TWIST
Denne revolutionerende vision med mascara er udviklet ved hjælp af videnskab fra Lancôme med et uventet twist: En banebrydende formel fremstillet af 91% aktiv sort balsam og 8 revitaliserende aminosyrer beriget med fascinerende farvepigmenter, der kombinerer elegancen fra sort mascara med et fortryllende, diskret grønt farvetwist.

ET NATURLIGT RESULTAT, DER PASSER TIL FØLSOMME ØJNE
Le 8 Hypnôse er plejende for dine vipper og giver dig stærkere og fyldigere vipper på 4 uger. Denne mascara er velegnet til sarte øjne.

PLEJENDE INGREDIENSER, FJERNES MED VARMT VAND
Le 8 Hypnôse indeholder en banebrydende formel fremstillet af 91% plejende sort balsam, der er beriget med 8 revitaliserende aminosyrer. Formlen desuden beriget med fortryllende farvepigmenter, der giver et diskret farvetwist. Da den ikke indeholder voks kan Le 8 Hypnôse fjernes nemt og ultraskånsomt kun med varmt vand.

LE 8 HYPNÔSE ER ET STATEMENT OM MERE BÆREDYGTIG LUKSUS:
Le 8 Hypnôse er et statement om mere bæredygtig luksus: lige fra formlen, der er fremstillet af 5% miljøvenligt udvundet ""Fair for Life""-certificeret sheasmør fra Burkina Faso, til dens revolutionerende børstefibre, der er fremstillet af 100% genanvendte ressourcer, alt sammen indhyldet i en genanvendelig glasemballage, der er fremstillet af 15% genbrugsglas.

TIPS TIL PÅFØRING
Første gang du bruger den, skal du aktiverer den innovative formel på få sekunder: Træk børsten helt ind og ud 8 gange. Påfør vores mascara som aldrig før med vores tosidede, ultrabløde børste. 1. Brug den flade side af børsten til at påføre mascaraen jævnt på vipperne. 2. Drej børsten 90°, indtil du ser den 8-formede, buede børsteside. 3. Form vipperne med den buede side opad, så du får perfekt defineret volumen.

EAN: 3614273761673

Colors

NOIR MALACHITE

×