LA VIE EST BELLE
IRIS ABSOLU

EAU DE PARFUM

HAPPINESS

HAPPINESS er ikke kun en fornemmelse, det er en ren følelse. En “powerful”, vibrerende og universel styrke i konstant bevægelse. HAPPINESS er smittende. Den bevæger ubesværet fra den ene person til den næste, og hver gang bliver den mere lysende og “powerful” og forbinder dem sammen.

NY VANEDANNENDE FORTOLKNING

La vie est belle Iris Absolu Eau de Parfum er en strålende, sofistikeret og sensuel fortolkning af den ikoniske La vie est belle Eau de Parfum. La vie est belle Iris Absolu er en vanedannende duft med en utrolig høj koncentration af Iris, 10 gange mere iris end den klassiske La vie est belle Eau de Parfum, hvorfor Iris også fremgår i duftens navn for første gang.

DUFTEN

La vie est belle Iris Absolu er en strålende blomsterduft med en sofistikeret duftkomposition af frugtige topnoter af mandarin, solfyldt figen akkord blandet med solbærknopper. Duftens hjerte består af en generøs blomsterbuket bundet omkring rige noter fra rose og med friskheden fra jasmin, der bringer det lysende og feminine til duften. I bundnoterne er Iris overdoseret, for at fremhæve den vanedannende Iris Absolu signatur. Her findes også Patchouli og sensualiteten opløftes af en sandeltræ akkord og den vanedannende gourmand akkord.

“I see trees of green, red roses too
I see them bloom, for me and you
And I think to myself
What a wonderful world''

Armstrong, L. ''What a Wonderful World'', 1967.

 

For første gang siden La vie est belle blev skabt, hæver alle Lancôme-ambassadører deres stemmer i lykkens navn i en ny ikonisk kampagne. Alle er samlet omkring Julia Roberts, duftens ikoniske muse i ti år: Amanda Seyfried, Isabella Rossellini, Lily Collins, Penelope Cruz, Zendaya Coleman, Aya Nakamura og HoYeon Jung.

Sangen "What a Wonderful World", der er kendt for sin mesterlige tekst sunget af Louis Armstrong, er blevet eksklusivt tolket af Sebastian (Ed Banger Records): en kraftfuld hymne sunget af kvinder, for kvinder overalt.

En autentisk, levende, følelsesladet og universel hyldest til lykke, der inspirerer en kraftfuld bølge af optimisme og hylder fællesskabets kraft. En vision om lykke, der er både kollektiv og intim, mangfoldig og individuel.

Denne erklæring ledsages af en ny Eau de Parfum der spreder sig med en intens og livlig blomsterduft: La vie est belle Iris Absolu.

 

MANGFOLDIG GLÆDE

Julia Roberts, Amanda Seyfried, Isabella Rossellini, Lily Collins, Penelope Cruz, Zendaya Coleman, Aya Nakamura og HoYeon Jung. Alle inkarnerer på deres egen måde et unikt og inspirerende udtryk for glæde.

OPDAG DEN VIDEN, DER LIGGER TIL GRUND FOR LA VIE EST BELLE IRIS ABSOLU

La vie est belle Iris Absolu er en hyldest til en af de mest værdifulde ingredienser inden for parfumeri: Iris, som har været La vie est belles duftsignatur siden begyndelsen. Med ti gange mere koncentreret Iris end i den klassiske Eau de Parfum, tilbyder den en duftfortolkning af La vie est belle, der er blomstrende, livlig og elegant.

EN NY INTENSITET AF IRIS

Lancôme støtter ansvarlig indkøb af deres ingredienser fra lokale producenter. I hjertet af La vie est belle Iris Absolu er essensen af patchouli fra Bali og Iris Pallida, som dyrkes og høstes i Frankrig.

DUFTNOTER

Topnoter: Figen-Cassis-akkord

Hjertenoter: Iris Pallida

Basisnoter: Vanilje, hjerteessens af patchouli

Figen-Cassis-akkord

Iris Pallida

patchouli

ET UENDELIGT SMIL PÅ FLASKEN

Den livsglæde og absolutte dybde i duften illustreres på overfladen af en ny, ikonisk flaske, hvor flere krystalleender er indgraveret på glasset. Takket være vores glaspusteres unikke viden, kan du tage et kig bag kulisserne på skabelsen af den nye La vie est belle Iris Absolu-flaske.

HVERT UDTRYK FOR LYKKE HAR EN DUFT.
HVILKEN ER DIN FAVORIT?

Opdag hele La vie est belle-familien.

×