SÅDAN FÅR DU UNGDOMMELIG GLØD MED GÉNIFIQUE

Génifique serien fra Lancôme passer til alle hudtyper og aldre. Serien tilføjer huden ekstra fugt og stærkere hudbarriere – resultatet er en strålende hud!  

Herunder gennemgår vi hele rutinen! 

Trin 1 – Advanced Génifique Serum

HYALURONSYRE – VITAMIN CG – 7 PRÆ- OG PROBIOTISKE EKSTRAKTER

Styrkende og fugtgivende serum som booster hudens glød. Et stærkt mikrobiom er nøglen til en stærk hudbarriere for en fin og ungdommelig hudkvalitet. Allerede efter 7 dage kan du se at huden har fået en strålende glød! 
Nu dokumenteret efter en flaske*: 
- Strålende glød
- Reducerede rynker
- Stærkere hud
 
*Kosmetoklinisk objektiv vurdering, 34 kvinder, 8 uger.

Trin 2 – Advanced Génifique Eye Cream

PATENTERET FORMEL MED PRÆ- OG PROBIOTISKE EKSTRAKTER

Styrkende og fugtgivende øjencreme som booster hudens udstråling! Cremen har en silkeblød formel, der øjeblikkeligt absorberes af huden og gør den stærkere - med en blød og frisk fornemmelse.  

- Huden får en flot udstråling 
- Huden bliver stærkere
- Mørke rande og fine linjer reduceres

Trin 3 – Advanced Génifique Day Cream eller Advanced Génifique Night Cream

Advanced Génifique Day Cream

Lancôme Génifique Youth Activating Day Cream er en fugtgivende dagcreme mod de første tegn på aldring, som forstærker hudens ungdommelige udseende. Dens bløde formel tilfører fugt og efterlader huden med en silkeblød finish og strålende glød.

- Huden får ekstra glød
- Huden føles fugtet
- Forstærker hudens ungdommelige udseende

Advanced Génifique Night Cream

7 PRE- OG PROBIOTISKE EKSTRAKTER - TRIPEL CERAMIDER - HYALURONSYRE

Natten handler om restitution. Den nye Advanced Génifique Natcreme har vist sig at styrke hudbarrieren og give synligt yngre hud nat efter nat. I løbet af natten bliver hudbarrieren intensivt styrket, og +30% mere fugt bevares over natten*. Kosmetoklinisk dokumenteret synlig forbedring af 6 hudparametre efter 8 uger:

+43% mere ensartet tekstur**
+36% mere glød**
+35% mere fasthed**
+33% mere fylde**
+22% mere ensartet hudtone**
reduktion af fine linjer**

*Instrumenttest, 24 kvinder efter 8 timer
** Kosmetoklinisk undersøgelse, 82 kvinder efter 8 uger

3-trins DAGLIGE RUTINE

1 - SERUM

Påfør Advanced Génifique Serum på renset hud. Du får den perfekte mængde ved at bruge pipetten. Massér det ind i hele ansigtet med strygende bevægelser.

2 - ØJENCREME

Tag en lille mængde Advanced Génifique øjencreme og anvend strygende bevægelser for at påføre den både over og under øjnene. Tip: "spil klaver/løb" forsigtigt med fingrene over og under øjnene for at vække øjenområdet og give det en let massage.

DAG- / NATCREME

Om morgenen, tag en lille mængde Génifique Dagcreme/Natcreme mellem fingertoppene og varm det op i håndfladerne. Tryk forsigtigt håndfladerne over hele ansigtet, panden, kinderne og hagen. Massér derefter cremen forsigtigt ind i huden med udadgående bevægelser fra midten af ansigtet. Afslut med lange forsigtige strøg nedad på halsen.

Tip: Brug et tykkere lag af Génifique Night Cream på huden for at skabe din egen fugtgivende ansigtsmaske. Gør dette en time før du skal gå i seng og lad cremen trænge ordentligt ind i huden.

×